A kiválasztott nyelv:  Magyar

Munkáink

Tekintse meg munkáinkat és vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Hasznos tippek kamionvezetőknek: hogyan előzhető meg a mentési helyzet?

A kamionmentés sokszor elkerülhetetlen, de számos lépés van, amelyeket megtehetünk a megelőzés érdekében. Az alábbiakban bemutatunk néhány hasznos tippet, amelyekkel minimalizálható a kamionmentés szükségessége, és biztosítható a biztonságos közlekedés.

Rendszeres karbantartás és ellenőrzés

Az egyik legfontosabb lépés a rendszeres karbantartás. A kamionok nagy terhelésnek vannak kitéve, ezért elengedhetetlen a folyamatos ellenőrzés és karbantartás.

Rendszeresen ellenőrizze a gumiabroncsok nyomását és állapotát, mert a kopott vagy sérült abroncsok növelik a balesetek kockázatát. Győződjön meg róla, hogy a fékek megfelelően működnek, a fékbetétek kopása súlyos problémákat okozhat.

Fontos, hogy minden fényforrás, beleértve az irányjelzőket és féklámpákat, működőképes legyen. Rendszeresen ellenőrizze az olajszintet, valamint a hűtőfolyadékot és a fékfolyadékot.!

Vezetési technikák és biztonsági tippek

A biztonságos vezetés kulcsfontosságú a balesetek elkerülése érdekében. Mindig legyen óvatos és elővigyázatos, figyelje a többi járművet és az útviszonyokat! Tartsa be a sebességhatárokat, és az útviszonyoknak megfelelően válassza meg a sebességet, nedves vagy jeges úton lassítson.

Megfelelő felszerelés és eszközök

Mindig legyen a kamionban megfelelő felszerelés és eszközök, hogy egy esetleges probléma esetén gyorsan reagálhassunk. Fontos felszerelés a vészhelyzeti készlet (zseblámpa, elsősegélycsomag, tartalék izzók és biztosítékok), a szerszámkészlet (csavarhúzó, villáskulcs és fogó), illetve a tartalék gumiabroncs és a cseréhez szükséges eszközök.

Képzés és továbbképzés

A folyamatos képzés és továbbképzés elengedhetetlen a biztonságos vezetéshez. Rendszeresen vegyen részt biztonsági tréningeken, hogy frissítse tudását és készségeit. Hasznosak az olyan továbbképzések is, amelyek speciális technikákat és tudást nyújtanak, például extrém időjárási körülmények között történő vezetés.

Reméljük, hogy tudtunk hasznos tanácsokat adni a problémák megelőzéséhez. Amennyiben viszont mégis kamionmentésre van szüksége, hívjon minket bizalommal, és csapatunk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre siet! 

kamion mentés

A hatóságok helyett hívja a valódi szakértőket a kamion mentéshez!

A sikeres kamion mentéshez szakemberek kellenek. Ismerni és tudni kell a folyamat lebonyolítását, ezért hívjon valódi hozzáértőket a feladathoz!

Amikor valamilyen okból kifolyólag kamion mentésre van szükség, sokan szinte azonnal a hatóságokhoz, konkrétan a katasztrófavédelemhez fordulnak. Egyesek úgy gondolják, hogy a legjobb helyen vannak, hiszen az itt dolgozóknak biztosan vannak tapasztalataik erről a területről is.

Az eredményes kamion mentéshez nem elegendő a katasztrófavédelem

Akik a katasztrófavédelemben tevékenykednek sokszor valóban nehéz, kockázatos körülmények között dolgoznak, viszont nem a konkrét szakterületük a kamion mentés. Ha valaha részt is vettek ilyen munkában, akkor sem sikerült annyi tapasztalatot gyűjteni, hogy az elegendő legyen még több sikeres mentéshez.

A hatóságok sokszor nagyon le vannak terhelve, így nem is biztos, hogy rövid időn belül rendelkezésre tudnának állni a segítségnyújtáshoz.

A katasztrófavédelem nem feltétlenül van felkészülve egy kamion mentésre, ezért előfordulhat, hogy professzionális, kifejezetten a területre jellemző eszközök sincsenek munkatársaik birtokában.

Valódi profikkal gördülékeny a mentés

Nem véletlenül mondják az igazi hozzáértők, hogy a kamion mentéshez érteni kell. A művelet óriási felkészültséget igényel, számos olyan helyzet lehet, amiket csak olyanok tudnak megoldani, akik nap, mint nap ezen a területen tevékenykednek.

napi szintű kamion mentés olyan rutint, ismeretet ad, amelyek hozzájárulnak az eredményes munkavégzéshez, így garantált a magas színvonalú szolgáltatást.

Cégünk rugalmasan kezeli az ügyfelek megkeresését, velünk könnyű tervezni, rövid időn belül megérkezünk a helyszínre, és megkezdjük a munkát. Ezzel megakadályozható az, hogy komolyabb forgalmi akadályok, dugók alakuljanak ki.

Honlapunkon minden szükséges információt elérhet tevékenységünkről. Feltüntetett elérhetőségeinken érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, ahol még kérdéseire is mihamarabb választ kaphat. Munkatársaink készséggel válaszolnak minden érdeklődőnek.

kamion mentés

Mit tud nyújtani egy gyakorlott kamionmentő?

A kamionmentés jóval többről szól, mint egyszerű vontatás, mozgatás. Tapasztalt szakemberekkel nyert ügyük van a bajbajutottaknak, keressen minket!

A kamionmentésről egyesek azt feltételezik, hogy tulajdonképpen semmi másról nem szól a művelet, mint a robusztus jármű vontatásáról, mozgatásáról. Az igazság az, hogy ezen a területen elengedhetetlen a kellő felkészültség, tapasztalat és rutin, ugyanis jóval többre van szükség a sikeres befejezéshez.

A kamionmentés gyakran meglehetősen összetett

Gyakori, hogy a problémás kamionok olyan vegyszereket, ipari berendezéseket szállítanak, amelyek szakszerű mentéséről, eltávolításáról szintén gondoskodni kell. Akik sokat láttak már ezen a területen, tisztában vannak azzal, hogy mik azok a biztonsági intézkedések ilyenkor, amelyek kellenek a további kockázatok elkerüléséhez.

A járművekből szivároghat olaj, egyéb káros anyag, amiknek kezeléséről minél hamarabb gondoskodni kell. A tapasztalt kamionmentők össze tudják hangolni a feladatokat, egy kézben tartanak mindent, így nagyon hamar megoldódhat az elsőre bonyolultnak tűnő helyzet.

A rutinos kamionmentők más szervekkel is jól kommunikálnak

A tapasztalt szakemberek a munkájuk mellett arról sem feledkeznek meg, hogy a kiérkező rendőrökkel, hatósággal is megfelelően kommunikáljanak.

A gördülékeny együttműködés a forgalom irányítását is elősegíti. A gyakorlott kamionmentők tudják, hogy sok múlik a munkájukon, hozzáállásukon, ezért szakmailag, emberileg is igyekeznek a maximumot nyújtani, így az adott szituáció végül megoldásra találhat.

Amennyiben bennünket választ a kamionmentéshez, garantáljuk, hogy mindezen pozitívumokat megtapasztalhatja. Ügyfeleink rugalmasan, gyorsan elérhetnek bennünket, a fő célunk az, hogy profizmusunkkal ideális alternatívát kínáljunk a kényes helyzetekre.

Weboldalunkon több információt is olvashat tevékenységünkről, rólunk. Ha kérdezni szeretne, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailen! Kollégáink készséggel fognak válaszolni minden érdeklődőnek.

kamionmentő

Kamionmentés: mindig készenlétben

A kamionmentés a fuvarozók legfontosabb szövetségese, amikor sürgős a segítség.

A közlekedés mindig kihívásokkal teli, a teherautók kiszámíthatatlan meghibásodásai és balesetei pedig nehéz helyzeteket teremthetnek. A kamionmentés a hét minden napján, 24 órában elérhető, cégünk készen áll a gyors reagálásra, az azonnali kiszállás és a hatékony segítség pedig minimalizálhatja az állásidőt.

Szakembereink egyszerűen és gyorsan hárítják el a teherautók és kamionok hibáit, ha pedig a helyszínen nem megoldható, a kamion szállítását is elvégzik, mi több, műhelyünkben orvosolják is a problémákat. Professzionális felszereléssel és speciális járművekkel rendelkezünk, amelyek a legmagasabb biztonsági szabványoknak is megfelelnek, ez pedig kulcsfontosságú a fuvarozók biztonsága szempontjából.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a kamionmentéssel kapcsolatban, illetve, ha szeretné igénybe venni cégünk szolgáltatásait, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

kamion mentés

A kamionmentés jelentősége

A kamionmentés olyan szolgáltatás, amely rendkívül fontosnak bizonyul, amikor egy tehergépjármű meghibásodik vagy balesetet szenved az úton.

A kamionok és teherautók hatalmas mérete és súlya miatt egyedi kihívások elé állíthatják a sofőröket. A kamionmentés nem csak a kamionok és a rakományok biztonságát védi, hanem hozzájárul a közúti forgalom folytonosságához is.

A tehergépjárművek meghibásodása nem csak magát a járművet és a rakományát érintheti, hanem jelentős közlekedési zavarokat is okozhat. A kamionmentés hozzájárul a biztonsághoz, a forgalom akadályoztatásának elhárításához, sőt, még a környezetvédelemhez is.

A kamionmentéshez szükséges szakértői tudás és felszerelés elengedhetetlen. Cégünk rendelkezik az ehhez szükséges, speciális emelőberendezéssel, vontatójárművel, valamint a szükséges felszerelésekkel, hogy hatékonyan és biztonságosan tudjunk segíteni a meghibásodott vagy balesetet szenvedett kamionoknak.

Ha bajba kerül az úton, és segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

kamion mentés

Kamionborulás: bízza a mentést szakemberekre!

A kamionborulás sajnos gyakoribb esemény, mint azt sokan gondolnák, és ilyenkor azonnali segítségre van szükség.

Kamionborulás esetén az egyik legfontosabb feladat az, hogy a felborult kamiont biztonságosan visszaállítsuk a kerekeire, hogy minimalizáljuk az esetleges károkat, és lerövidítsük az útlezárás időtartamát. Az ilyen helyzetek kezelése szakértelmet, megfelelő felszerelést és gondos tervezést igényel.

A kamion "talpra állításának" folyamata összetett és veszélyekkel teli, ezért rendkívül fontos, hogy erre kiképzett szakemberek végezzék el a műveletet. Ha felborult a kamion, az elsődleges lépés a segítség hívása, de fontos, hogy olyan szakemberekre van szükség, akik tapasztaltak a kamionok mentésében, és rendelkeznek a szükséges eszközökkel. Lényeges továbbá, hogy a kamion állapotát gondosan ellenőrizni kell, és, ha szükséges, a javításokat is el kell végezni a következő út előtt.

Amennyiben felborult a kamionja, hívjon bennünket, és mi nem csak a kamion mentését végezzük el, de a szükséges javításokat is ránk bízhatja!

kamion borulás

Kamionmentővel minden helyzet megoldható

Szeretné, ha a legkényesebb helyzetből is végül jól jönne ki? Profi kamionmentővel nyert ügye lesz, keressen bennünket, segítünk a bajban!

Amikor kamionmentésre van szükség, egyesek hajlamosak lehetnek arra, hogy jobban elmerüljenek az aggodalomban. Az esetek nagy részében azért tartanak jobban az emberek egy ilyen helyzettől, mert nem akármilyen járművekről van szó. A robusztus kamionok sok szakembernek feladhatják a leckét, viszont azon személyeknek nem, akiknek konkrétan ezen a területen van tapasztalatuk.

Profi kamionmentővel nincs lehetetlen

Amikor a kamionvezető lerobban vagy közúti balesetet szenved, a legjobb, ha azonnal a legtapasztaltabb szakembereket hívja a mentéshez. Akik rutinosak, pontosan tudják, hogy mitől lesz gördülékeny, gyors a kamionmentés folyamata. A hatékony munka megnyugtathatja a bajba jutottakat, akik így végül nem aggódhatnak az eset végkimenetele miatt.

Cégünk évek óta foglalkozik kamionmentéssel, a kellő tapasztalat mellett minden professzionális eszköz is a rendelkezésünkre áll a munkához. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Kamionmentő

Teherautó-mentés: a profi segítség fontossága

A teherautó-mentés fontos szerepet játszik abban, hogy a gépjárművek és a szállított áruk biztonságosan és hatékonyan jussanak ki a bajból.

A teherautók a közúti szállítás alapvető részét képezik, és számos iparág működésének képezik elengedhetetlen részét. Azonban – mint bármely gépjármű – a teherautók is meghibásodhatnak vagy balesetet szenvedhetnek. A teherautó-mentés magas kockázatot jelent, hiszen a teherautók nagy méretűek és nehéz súlyúak, ám szakértő segítséggel gyorsan és biztonságosan lehet eltávolítani a megrongálódott járműveket a baleset helyszínéről.

A teherautó-mentéshez azonban szükséges a speciális eszközök és a szaktudás megléte, amelyeket csak képzett és tapasztalt szakemberek rendelkeznek. Cégünk professzionális teherautó-mentő szakemberei képesek kezelni a különböző méretű és típusú teherautókat, és biztosítani tudják, hogy a mentés biztonságosan és hatékonyan történjen.

Ha teherautó-mentésre lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Teherautó-mentés

Kamionszállítás: hívjon bennünket, segítünk!

Kamionszállításra szerencsére csak ritkán van szükség, ám, amikor mégis, akkor érdemes bennünket hívni, hiszen felkészültünk minden eshetőségre!

Sajnos még egy kamionnal is előfordulhatnak balesetek, vagy le is robbanhat, és ez viszonylag ritkán, de azt is eredményezheti, hogy nem képes "saját lábán" távozni. Szerencsére sokszor javítható a helyszínen is, ám, amikor nem, akkor kamionszállítót kell hívni, aminek segítségével a lerobbant jármű elszállítható egy szervizbe, ahol aztán újra menetkésszé teszik.

A kamionszállítás speciális járművel történik, ami erre a feladatra alkalmas berendezésekkel, illetve eszközökkel felszerelt, és épp elegendő erővel bír ahhoz, hogy egy kamiont is könnyedén el tudjon vontatni. Cégünk járműparkjában természetesen ez a speciális kamionmentő is megtalálható, tehát, ha olyan helyzetbe kerülne, amelyet egyedül nem képes megoldani, bízza ránk a kamionja szállítását!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a kamionszállítással kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

kamion szállítás

A kamionmentéshez nem elegendő a tűzoltóság vagy a katasztrófavédelem

Szeretne biztosra menni a kamionmentéssel kapcsolatban? Rögtön a hozzáértő szakembereket keresse, így rengeteg időt, energiát spórolhat meg!

Amikor kamionmentésre van szükség, sokan szinte azonnal a tűzoltókat vagy pedig a katasztrófavédelem szakembereit kezdik el keresni. Az igazság az, hogy nem célszerű ezt az utat választani, ugyanis ezeken a területeken nem állnak rendelkezésre olyan professzionális eszközök, amik alkalmasak lennének a robusztus járművek mentéséhez.

Kamionmentéshez kamionokra specializálódott vállalkozókra, szakemberekre van szükség

Ahhoz, hogy a kamionmentés eredményes és gyors legyen, mindenképp erre a területre specializálódott szakembereket kell hívni. Nekik minden eszközük, szaktudásuk megvan ahhoz, hogy hamar, gördülékenyen megoldják a helyzetet.

Cégünk több éve foglalkozik kamionmentéssel, bennünket nem érnek váratlan szituációk, mert nap, mint nap megoldjuk a sofőrök, üzemeltetők nehézségeit. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

gyors kamion mentés

Kamionmentés: miért elengedhetetlen a gyorsaság?

A kamionmentés mindig sürgős, ám ennek több oka is van - az alábbiakban ezekről lesz szó!

Ha egy kamion lerobban, vagy balesetet szenved, minél hamarabb gondoskodni kell a kamionmentésről, hiszen nem csak az áru minőségének megőrzése és a minél hamarabb folytatandó szállítás, hanem a sofőr biztonsága is múlhat rajta. Ezen túl azonban érdemes figyelembe venni a többi közlekedőt is, hiszen egy, az út szélén veszteglő kamion nem csak dugót okoz, hanem balesetveszélyes is, főleg, ha nem csak egyetlen sávot foglal el. Ilyenkor akár órákra is megbénulhat egy-egy útszakasz közlekedése, tehát a kamionmentés ezt csökkentheti le akár a töredékére.

Cégünk vállalja a kamionmentést, akár műszaki hibáról, akár balesetről van szó! A lehető leghamarabb a helyszínre érnünk, és megkezdjük a kamion műszaki mentését, de emellett - szükség esetén - a szervizelést, illetve az árurakodást is vállaljuk, és kedvező árakkal állunk ügyfeleink rendelkezésére a nap 24 órájában.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és információra lenne szüksége a kamionmentéssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk elérhetőségeinken!

gyors kamion mentés

Kamionborulás esetén is hívjon bennünket!

A kamionborulás viszonylag ritka esemény, de sajnos még így is többször fordul elő, mint kellene - ilyenkor érdemes bennünket keresni!

A kamion hatalmas és nehéz jármű, stabil úttartással - legalábbis ez a látszat, ám nem szabad elfelejteni, hogy a tömegközéppont milyen hatással van az úttartásra. Nem véletlen, hogy a sportautók laposak, hiszen így a tömegközéppontjuk a lehető legközelebb van az útfelülethez, így pedig a kanyarsebességük jóval nagyobb, mint egy magas járműé - mint amilyen a kamion is, ami viszont egy nagyobb sebességgel bevett kanyarban könnyedén az oldalára dőlhet.

Amennyiben bajba került, és segítségre lenne szüksége, forduljon Ön is hozzánk! Akár a kamionborulásra is van megoldásunk, de bármilyen, a kamiont érintő problémával képesek vagyunk megbirkózni. Válassza cégünket, és a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezünk, majd megkezdjük a kamion mentését, és a javítás terén is számíthat ránk!

Jegyezze fel elérhetőségeinket, hogy mindig biztonságban tudhassa magát és járművét, ha pedig olyan probléma adódik, amiben csak mi segíthetünk, vegye fel velünk a kapcsolatot!

kamion borulás

Hiánytalan gépparkkal rendelkező kamionmentő vagyunk

Egy kamionmentő nem nevezheti magát felkészültnek, ha a gépparkjából hiányzik a vontató. A nagy méretű járművek mentéséhez ez alapfeltétel.

Egy kamion amilyen nagy és erős jármű, olyan könnyen felborulhat, árokba dőlhet vagy kátyúba ragadhat. Az ilyen méretek és súly mellett nem lehet akármilyen mentő eszközzel elindulni. A kamionmentéssel foglalkozó cégeknek a birtokában kell lennie legalább egy, jól felszerelt vontatónak, ami képes a járművet kimozdítani a helyéről.

A mentés során talpra kell állítani a helyéről kibillent kamiont és elvontatni a műhelybe, ahol megkapja a szükséges javítást ahhoz, hogy visszamehessen az utakra. Nem számít, hogy balesetben sérült vagy műszaki hibás a kamion, a vontatóval ki tudjuk szabadítani a legreménytelenebbnek tűnő helyzetből is.

A csapatunknak a mentéshez a rendelkezésére áll egy hidraulikus emelve vontató, a gépparkot kiegészíti egy nyergesvontató és egy platós autómentő jármű is. Hívjon minket, ha mozgásképtelenné vált a kamionja, mert mi azonnal indulunk menteni!

kamionmentő

Teherautó mentés rugalmasan

Teherautó mentés rugalmasan, így a probléma hamar, gond nélkül megoldódhat. Keressen bennünket a szakszerű, gyors, megbízható segítségért!

Sajnos a teherautókkal is történhetnek olyan esetek a használatuk során, amik miatt végül mentésre lesz szükség. Ilyenkor sokaknak fontos, hogy rugalmasan, gyors segítséget kapjanak a bajban, így időben elkerülhet a jármű a szervizbe, ahol aztán a szakemberek orvosolják az adott problémákat.

Tisztában vagyunk az elvárásokkal, ezért a teherautó mentés körülményeit nem bízzuk a véletlenre. A szolgáltatást úgy alakítjuk, hogy azt rugalmasan elérhessék a bajba jutottak, így rövid időn belül meg tudunk érkezni a helyszínre, ahol elkezdjük a munkálatokat. Minden eszköz, szaktudás rendelkezésünkre áll a profi kivitelezéshez, nálunk a legjobb kezekben vannak a problémás járművek.

Honlapunkon bővebb információkat is találhatnak rólunk az érdeklődők. Ha kérdései lennének a mentéssel kapcsolatban, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel válaszolunk mindenkinek.

teherautó mentés

Kamionszállítás: néha sajnos erre is szükség lehet

A kamionszállítás nem szokványos feladat, ám cégünk természetesen ezzel is megbirkózik, így - bizonyos esetekben - érdemes hozzánk fordulni!

A kamionszállítás - mint fogalom - elsőre t6alán furcsán hangzik, hiszen maga a kamion a szállítóeszköz, tehát miért is kellene szállítani? A válasz egyszerű: sajnos még egy kamionnal is előfordul, hogy lerobban, vagy balesetet szenved, és ilyenkor gyakori, hogy nem tud a saját kerekein távozni a helyszínről, ráadásul a javítása sem oldható meg ott, csak egy szakműhelyben; ilyenkor van szükség kamionszállításra.

A kamionszállítás egy speciális járművel történik, ami maga is egy kamionból kerül kialakításra, és kifejezetten erre a feladatra alkalmas berendezésekkel, illetve eszközökkel szerelik fel. Cégünk rendelkezik egy ilyen járművel, tehát, ha olyan helyzetbe kerül, amelyet nem tud egyedül megoldani, keressen bennünket, és bízza ránk a kamionszállítást!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a kamionszállítással kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

kamion szállítás

Kamionmentés: mi a menete?

A kamionmentés többféle módon is történhet a baleset jellegétől és a menteni kívánt jármű állapotától függően, de minden esetben gyors és szakszerű kell, hogy legyen.

Kamionmentésre abban az esetben van szükség, ha egy kamion, vagy teherautó lerobban, illetve balesetet szenved. Nem mindegy azonban, hogy melyik esetről van szó, ráadásul baleset és baleset között is jókorák a különbségek: egy ráfutásos incidens kevesebb problémát okoz, mintha a kamion az árokba borult volna, hiszen a kerekein áll, így vontatható.

Márpedig egy kamion - a magas felépítéséből adódóan - igen könnyen képes felborulni, és ehhez nem kell más, csupán egy, a kelleténél nagyobb sebességgel bevett kanyar. Ilyenkor a kamionmentéshez elengedhetetlen a daru, ami nem csak a jármű kerekekre állítását képes megoldani, de az árokból történő kiemelését is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a kamionmentéssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

kamionmentés

Kamionmentés: hívjon minket, ha szükséges!

kamionmentésre nem csak a sofőr és járműve érdekében van szükség, de az áruforgalom fenntartása is megkívánja, hogy létezzen ez a szolgáltatás.

A szállítmányozás kiemelt szerepet tölt be, a fuvarozást pedig a legtöbb esetben kamionokkal végzik, amelyek lehetővé teszik a biztonságos és gyors áruszállítást. Képzett, tapasztalt sofőrök vezetik ezeket a gépjárműveket, amelyeknek fontos mindig a megadott időben célba érkezniük, ennek érdekében pedig elengedhetetlen a sofőr felelősségteljes munkája, valamint a kamion kifogástalan műszaki állapota is. Sajnos ennek ellenére is előfordulhat meghibásodás, vagy éppen baleset, ami miatt késik a szállítmány, az áruforgalom akadozik, az üzletmenet gépezetébe pedig homokszem kerül; ilyenkor nélkülözhetetlen a gyors kamionmentés.

Ha kamionmentésre lenne szükség, cégünkre mindig számíthat! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a kamionmentéssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

kamionmentés

Kamion borulás? Profikkal egyszerű a megoldás

kamion borulással kapcsolatban is megfelelő segítséget tudunk nyújtani. Profi szakemberekkel gördülékenyen megoldható bármilyen helyzet!

A kamion borulás igen kellemetlen, amelynek megoldása is okozhat némi fejtörést, különösen megfelelő szakemberek nélkül. Éppen ezért fontos, hogy a munkálatokban olyan személyek vegyenek részt, akik e téren is tudják, hogy mit kell tenni a gördülékeny mentés érdekében.

Cégünk a kamion borulással kapcsolatban is megfelelő segítséget tud nyújtani a bajba jutott ügyfeleknek. Minden eszköz, szaktudás elérhető számunkra az eredményes munkához, a mentés így gördülékenyen és gyorsan tud haladni. Bármilyen esettel megküzdünk, semmi sem jelenthet számunkra kihívást, így a felborult járművek mozgatása sem. Megbízhatók, rugalmasak vagyunk, maximálisan alkalmazkodunk az ügyfelekhez, garantáljuk, hogy elégedettek lesznek a szolgáltatással.

Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz tevékenységünkről, cégünkről. Ha kérdései lennének, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

kamion borulás

Kamionmentőnkre a hőségben is számíthat!

Kamionmentőnk professzionális szolgáltatással, megfizethető árakkal áll ügyfelei rendelkezésére, méghozzá egész évben, így a legnagyobb hőségben is! 

Tombol a nyár odakint, a hőség és szárazság már mindenkit és mindent megvisel. Ez alól nem kivételek a járművek és persze a járművezetők sem. Sajnos ilyenkor gyakoriak a figyelmetlenségből történő balesetek, illetve műszaki meghibásodásokkal is számolni kell. Kamionmentőnk azonban a legnagyobb forróságban is a bajba jutottak rendelkezésére áll! 

Ha egy kamionnal történik baleset vagy más okból akad el a jármű, mindenképpen kamionmentőt kell hívni. Sajnos a hőség megnehezíti a feladatot, mert minden szakember elfoglalt és néha nem könnyű olyat találni, aki gyorsan a helyszínre tud menni. Bennünk azonban nem fog csalódni! Kamionmentőnk nagy kapacitással rendelkezik, így minden esetben gyorsan és felkészülten érkezünk a helyszínre. Szolgáltatásunk teljes körű és megfizethető.

Amennyiben kamionmentőre van szüksége, a forróságban is hívhat minket! Forduljon hozzánk bizalommal! 

kamionmentő

Teherautó-mentés: a nap minden órájában számíthat ránk!

teherautó-mentés legalább annyira gyakori, mint más járművek mentése, de a belföldi áruforgalom fenntartása miatt legalább annyira fontos is!

A teherautók jelentős szerepet töltenek be a belföldi fuvarozás területén, hiszen a boltok ellátását végzik, ami fenntartja a kereskedelem folyamatos pörgését, ezáltal pedig hozzájárul az ország gazdaságához is. Ha azonban egy teherautó meghibásodik - ráadásul út közben -, az elsősorban nem a gazdasági növekedésre lesz hatással, hanem az átlagember mindennapjaira. Ha egy bolt polcaira nem jut kenyér, vagy bármilyen más áru, az megakasztja a hétköznapokat, és persze a kereskedő számára is veszteséget jelent. Épp ezért fontos, hogy a teherautó-mentés a nap 24 órájában elérhető szolgáltatásunk, és professzionális eszközökkel, tapasztalt munkatársaink segítségével végezzük.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a teherautó-mentéssel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

kamionmentés

Kamionszállítás: ha önerőből nem megy

Kamionszállítás

Kamionszállításra számos esetben lehet szükség, és ilyenkor jól jön egy szakértő csapat, amely segítséget nyújthat.

kamionszállítást abban az esetben szokás igénybe venni, ha a kamion önerőből nem képes eljutni egy adott úti célba. Ilyen eset lehet egy baleset, egy műszaki hiba, de olyankor is a kamionszállítás az egyetlen lehetőség, ha nincs sofőr; ez megbetegedés, vagy más egészségügyi ok miatt lehetséges. A kamion szállítása azonban nem olyasmi, amit hétköznapi eszközökkel és módszerekkel meg lehet oldani, hiszen a jármű tömege több tonna, amihez speciális vonatójárműre van szükség.

Ha elkerülhetetlen a kamionszállítás, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Speciális kamionmentő járművünk, valamint szakembereink tapasztalata a biztosíték arra, hogy a kamion el fog jutni a kijelölt célállomásra!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a kamionszállítással kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!
Gyors segítséget nyújtunk nem csak kamion, hanem teherautó mentésében is!


teherautó mentés

Cégünk fő profilja a kamionmentés, azonban ügyfeleink számíthatnak ránk akkor is, ha teherautóval kerülnek bajba. A teherautók terhek szállítására lettek tervezve, ezért nagyméretűek, a súlyuk pedig a 3,5 tonnától egészen a 40 tonnáig terjedhet. Ezeken a járműveken egy személyautók szállításával foglalkozó cég ugyanúgy nem képes segíteni, hiszen jóval nagyobbak és speciálisabb eszközöket igényelnek. Amennyiben hozzánk fordul a teherautó mentéssel kapcsolatban, biztos lehet benne, hogy minden problémát megoldunk!

Nálunk a teherautó mentés gyors és gördülékeny. Tudjuk, hogy a jármű egy helyben állása nagyon nagy veszteség időben és anyagilag egyaránt, ráadásul a rakomány késése sok logisztikai problémával is jár. Ilyenkor a legfontosabb az, hogy minél gyorsabban tovább tudjon menni az áru, ezért a teherautó mentés során nincs vesztegetni való idő. Legyen szó akár egy defektről, akár a motor hibájáról, az eredmény sajnos az, hogy a gépjármű képtelen folytatni az útját. Ilyenkor egy teherautó mentésben tapasztalt cégre van szükség, ami a lehető legrövidebb időn belül kiérkezik a helyszínre és megkezdi a hiba elhárítását, illetve a gépjárművet elszállítja. Ha éppen ezzel kapcsolatban keresgél, nálunk a legjobb helyen jár! Felkészült munkatársaink modern, karbantartott eszközökkel sietnek a megadott helyszínre, a nap 24 órájában bármikor. Ha lehetséges, akár helyben is elvégezzük a javítást, de szervizünk a legkorszerűbb felszereléssel áll rendelkezésre, ahol mindenféle hibát meg tudunk javítani. A teherautó mentésben nagy tapasztalattal rendelkezünk, rajtunk semmilyen körülmény vagy nehéz szituáció nem foghat ki!

Ha megbízható teherautó mentésre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Mi nem késlekedünk, és gyorsan a segítségére sietünk akár az éjszaka közepén is, így Önnek nem kell sokáig az út szélén vesztegelnie. A részletekről a megadott elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhet.
Kamionmentés kedvező áron!


gyors kamionmentő

Egy kamion vezetése sokkal nagyobb kihívás, mint egy személyautóé, hiszen lényegesen nagyobb, és a manőverezhetősége is problémásabb. Elég egy apró hiba, és máris kész a baleset, de természetesen a műszaki meghibásodások miatt is kerülhet egy kamion a leállósávba. Természetesen ilyenkor segítségre van szükség, de nem kell arra gondolni, hogy ez kiforgatja a sofőrt, vagy a tulajdonost a vagyonából, hiszen cégünknél a kamionmentés kedvező áron érhető el!

Amennyiben hozzánk fordul, meghibásodott, illetve sérült kamionjának mentését kedvező áron végezzük el. Ha elakadt, ha nem indul, ha megsérült a kamionja, rövid időn belül szakszerű segítséget tudunk nyújtani! Kamionmentő szolgáltatásunk az év bármely napján, a nap 24 órájában áll rendelkezésére!

A kamionmentéshez szükséges szerszámokkal, eszközökkel és járművekkel rendelkezünk, és természetesen tapasztalt kollégáink is hozzájárulnak a kedvező árú kamionmentés sikerességéhez. Járműparkunkban több kamionmentésre alkalmas jármű található, amelyekhez megfelelő csörlők, emelővillák, emelőkeretek és egyéb speciális szerszámok tartoznak.

Ha felkeres bennünket elérhetőségeinken, a lehető legrövidebb időn belül megérkezünk, majd megkezdjük a sérült gépjármű mentését. Amennyiben a helyszínen nem tudjuk megoldani a problémát, a kamiont elszállítjuk javításra. Saját javítóműhellyel rendelkezünk, ahol szakszerűen tudjuk megjavítani gépjárművét. A kamionmentést kedvező áron biztosítjuk ügyfeleink részére, ezzel növelve az elégedettségüket.

Amennyiben nem azonnali a probléma, lehetőséget biztosítunk előzetes ajánlatkérésre is, szerződéses partnereinknek pedig kedvezményes árakat biztosítunk. Kedvező árú kamionmentő szolgáltatásunkat kifejezetten szállítmányozó cégeknek ajánljuk, mert jelentős anyagi kárt okozhat az, ha a kamion nem ér időben a megrendelőhöz.

Kedvező árú kamionmentésre van szüksége? Válasszon bennünket! Vállaljuk meghibásodott, balesetet szenvedett, műszaki hibás kamionok műszaki mentését. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szerződéses partnerünk szeretne lenni, vagy sürgős kamionmentésre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!
Minket hívjon, ha gyors kamionmentőre van szüksége!


gyors kamionmentő

Amikor egy kamionnal probléma adódik, több szempontból is nagyon fontos, hogy mielőbb oldjuk meg. Egyrészt, ha rossz helyen akad el egy ilyen hatalmas jármű, azzal óriási forgalmi dugót okozhat, rengeteg ember napját megkeserítve. Ilyen esetekben akár több ezren is ragadhatnak órákra az autópályán, még akkor is, ha az elakadt jármű csak egy sávot foglal el. Másrészről viszont egy ilyen esemény nagy kiesést jelent a sofőrnek is. Ha sokáig nem lehet használni a járművet, az azzal a kockázattal jár, hogy az áru nem ér célba időben. Amennyiben gyors kamionmentőre van szüksége, nálunk a legjobb helyen jár!

Arról, hogy hol akad el egy jármű, senki sem tehet, viszont minden meg kell tenni annak érdekében, hogy egy gyors kamionmentővel mielőbb elszállíttassuk, hiszen az emiatt keletkezett forgalmi dugó gyorsan akár több kilométeressé is alakulhat. Ez nagy érvágás minden utazónak, akár a munkahelyére tart, akár pihenni vagy épp ugyanúgy áruszállítással foglalkozik, szinte biztosan elkésik, és felborul az egész napi időrendje. Ugyanakkor a sofőrnek is az az érdeke, hogy egy gyors kamionmentőt hívjon, és minél előbb folytathassa az útját a rakománnyal. Sajnos egy pár órás késés is eredményezhet akár jelentős anyagi károkat is. Cégünk mindenre felkészülten, korszerű eszközökkel áll ügyfelei rendelkezésére, a hívás után a lehető legrövidebb időn belül útnak indulunk. Ha minket hív, biztos lehet benne, hogy gyors kamionmentőnk mindent megtesz annak érdekében, hogy a minimálisra csökkentsük az elakadt jármű okozta kellemetlenségeket. Ha lehet, még a helyszínen orvosoljuk a problémát, ha nem, akkor pedig tapasztalt szerviz műhelyünk áll készséggel rendelkezésre.

Ön is így járt, az út szélén ragadt egy mozgásképtelen kamionnal? Nálunk a legjobb helyen jár! Gyors kamionmentőnk a nap 24 órájában áll rendelkezésére. Keressen minket bizalommal Ön is, ha gyors kamionmentőre van szüksége, ránk a hét minden napján számíthat!


Miért válassza kamion szervizünket?


kamionszállítás

Ahogy a személygépjárműveknél, úgy a kamionoknál is előfordulhatnak műszaki problémák, egyéb meghibásodások, amiket szakszerűen kamion szervizben tudnak orvosolni a szakemberek. Manapság rengeteg cég szervizszolgáltatásai közül válogathatnak az ügyfelek. Természetes, hogy a járművek tulajdonosai olyan kamion szervizt keresnek, ahol korszerű és megbízható szolgáltatásokkal várják őket. Ha Ön még nem talált ezeknek az elvárásoknak megfelelően kamion szervizt, ne kutasson tovább, ugyanis jó helyen jár!

Kamion szervizünk tisztában van a manapság uralkodó elvárásokkal az ügyfelek részéről, ezért a maximumot nyújtjuk szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Korszerű, megfelelően felszerelt műhellyel várjuk a járművek üzemeltetőit, ahol a pontos hibafeltárás nem jelenthet kihívást. A színvonalas és modern szolgáltatások mellett fontosnak tartjuk a rövid határidőket, hiszen tudjuk, hogy az ügyfelek nem tudják sokáig mellőzni a járműveket. A gyorsaság természetesen nem válik a minőség rovására: a modern körülmények és szakembereink rutinja, tapasztalata hozzájárul ahhoz, hogy kamion szervizünk képes legyen a rövid határidők betartására.

Kamion szervizünket érdemes a legkisebb problémával kapcsolatban is felkeresni: sok kamionos gyakran elköveti azt a hibát, hogy hosszú ideig kompromisszumot köt egy apró kellemetlenséggel, ami előbb vagy utóbb sokkal nagyobb bajt fog okozni a járműben. Ha viszont már a hiba jelentkezésekor felkeresi kamion szervizünket, idejében megoldódik a probléma, így az nem okozhat további kellemetlenséget vagy nagyobb meghibásodást a járműben.
Kamion szervizünk munkatársaitól a szolgáltatás igénybevétele után bátran kérdezhet, kérhet tanácsokat, mindenben az ügyfelek rendelkezésére állnak.

Kamion szervizünk mellett számtalan érv szól! Ha színvonalas és gyors szervizszolgáltatást venne igénybe járművének javításával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Amennyiben kérdései lennének szervizünkkel kapcsolatban, vagy szeretne bejelentkezni hozzánk, keressen bennünket elérhetőségeinken!


Műszaki hiba? Kamionszállítással elkerülheti a közúti baleseteket!


kamionszállítás

Ahogy a személygépjárműveknél, úgy a kamionoknál is előfordulhatnak útközben műszaki meghibásodások. Egyes helyzetekben a probléma ellenére, ha a kamion még képes rá, tovább folytatják az útjukat, pedig egy meghibásodás roppant veszélyes egy autónál is, nemhogy egy kamionnál. Bármennyire is fontos, hogy a kamionos elvégezze a munkáját, ilyenkor inkább helyezze előtérbe a saját és mások testi épségét, és ne induljon tovább a bizonytalanul működő járművel, hanem vegye igénybe kamionszállítási szolgáltatásunkat!

A vezetők gyakran megpróbálnak eljutni a legközelebbi szervízig, azonban egy meghibásodás időzített bomba, és csak idő kérdése, hogy mikor okoz a kamion ilyen állapotban közúti balesetet. Ezzel ellentétben a kamionszállítással semmilyen kockázat nem merül fel az utakon, hiszen a kamiont be sem kell indítani, mert a szállításról egy kifejezetten erre a célra legyártott, speciális jármű gondoskodik. A szolgáltatással így elkerülhetőek a meghibásodásból fakadó balesetek, ezáltal sem a vezető, sem mások nem kerülnek veszélybe az utakon.

A kamionszállítást igyekszünk a legrövidebb időn belül biztosítani ügyfeleinknek azért, hogy ne kelljen hosszú órákat eltölteniük egy ilyen kellemetlen helyzetben. A szállítást olyan szakemberek végzik, akik a tapasztalatuknak köszönhetően kellő higgadtsággal tudják kezelni a legproblémásabb szituációkat is, így ez is hozzájárul ahhoz, hogy a bajbajutott kamionosok viszonylag hamar segítséget tudnak kapni. Kamionszállítási szolgáltatásunk a gyorsaság mellett ügyfélközpontú és megbízható; garantáljuk, hogy elégedett lesz velünk!

Ha Önnek is szüksége van a kamionszállításra, bízza profikra, és hívjon bennünket bizalommal! Amennyiben kérdései lennének a kamionszállítással kapcsolatban, vagy a kivitelezésről szeretne bővebb információt kapni, abban az esetben is vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére!


Baleset történt? Bízza ránk a kamionmentést!


kamionmentő

Az országúton elengedhetetlen az éberség, ha a sofőrnek egy kicsit is hosszabb a reakcióideje, mint amennyi kellene, úgy máris kész a baleset. A hosszú, unalmas, eseménytelen vezetés egyszercsak valódi káoszba fordulhat, ha nem vigyázunk. Amíg csak haladunk előre, kilométerek, kilométerek után, szinte elképzelhetetlen, hogy történjen bármi, de az eseménytelenséget egy szempillantás alatt képes felborítani az előttünk hirtelen fékező autó, egy átsuhanó állat vagy a csúszós út, és ha nem elég gyorsan reagál valaki, akkor kamionmentésre lehet szükség.

A balesetes járművek esetében szakszerű segítségre van szükség, ezt pedig csak egy kifejezetten kamionmentéssel foglalkozó cég tudja megadni. A kamionok, teherautók vagy buszok számára speciális kamionmentő kell, ami emelővel felszerelt, de szükség lehet darura vagy vontatóra is, ami képes megbirkózni a jármű átlagosnál nagyobb méreteivel és súlyával. Egy balesetben nemcsak a személyi sérülést kell ellátni, de a jármű miatt is szükséges a minél gyorsabban megérkező segítség, nem beszélve az esetleges rakományról.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha baleset történt, és kamionmentést szeretne igénybe venni! Tudnia kell, hogy mi minden ügyfelünknek biztosítjuk a gyors segítséget és felkészülten várjuk a hívásokat. Ezért is gondoskodunk 24 órás ügyeletről és ezért vagyunk elérhetőek éjjel-nappal.

Nem csupán azzal segítünk a balesetes járműveken, hogy elvontatjuk azokat a helyszínről, a kamionmentéssel kapcsolatos szolgáltatásaink ennél sokkal összetettebbek. Saját szerelőműhellyel rendelkezünk, ahol biztosítani tudjuk a javítást, új alkatrészekről is gondoskodunk, valamint akár a helyszínen történő javításra is nyitottak vagyunk, ha az megoldható.

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén, és vegye igénybe szolgáltatásainkat kamionmentéssel kapcsolatban akkor is, ha baleset történt! Segítünk, hogy a baleset minél hamarabb csak rossz emlék legyen, és a károkat minél gyorsabban helyre lehessen hozni!


Tekintse meg munkáinkat és vegye igénybe szolgáltatásainkat!Kamionmentés ünnepek alatt is!


kamionmentés

Ahogy egy autó mindig a legrosszabbkor hibásodik meg, úgy a kamionok is hajlamosak akkor lerobbanni, amikor a legnehezebb segítséget találni: az éjszaka közepén, karácsonykor vagy éppen húsvétkor. Tény, hogy ezekben az időszakokban nehézkesebb a probléma megoldása, de nem lehetetlen! Cégünk non-stop fogadja a segélykérő hívásokat, így ünnepek idején is számíthat ránk a kamionmentésben!

A kamionozás olyan munka, ahol sajnos nincs megállás: menni kell éjszaka, hétvégén, még ünnepnapokon is. Néha előfordul azonban, hogy a kamion ezt nem így gondolja, és a legrosszabb pillanatban mozgásképtelenné válik. Ilyenkor szükség van egy megbízható cégre, akik a kamionmentést gyorsan végre tudják hajtani. Ha szorult helyzetbe került és minket hív, biztos lehet benne, hogy igyekszünk rövid időn belül a helyszínre érkezni és úgy megoldani a problémát, hogy az a lehető legkevesebb vesződséggel járjon Önnek!

Keressen minket bizalommal ünnepek alatt is kamionmentéssel kapcsolatban, ránk mindig számíthat!


Autómentés olcsón!


olcsó autómentés

Sokan nem tudják, kihez forduljanak, ha cserbenhagyja őket járművük, és az út szélén ragadnak. A legtöbben először megpróbálják ismerős segítségét kérni, aki el tudja vontatni az első szervizig. Azonban ez mindig problémákba ütközik, hiszen nem egyszerű olyan embert keríteni, akinek elég erős az autója ehhez, rá is ér, és nem érezzük magunkat rosszul, hogy szívességet kérünk tőle. Sokan ódzkodnak a hivatalos autómentőktől, mondván, hogy biztosan drága. Nos, ez tévedés! Cégünk az autómentést olcsón vállalja!

A lerobbant autóhoz ismerőst hívni egyáltalán nem biztos, hogy megéri, hiszen valószínűleg sokkal több időbe telik, mire az illető a helyszínre ér. Cégünk arra specializálódott, hogy bármikor fordulhassanak hozzánk a bajba jutott sofőrök, gyorsan a helyszínre érkezzünk és az autómentést olcsón véghezvigyük. Amennyiben lehetséges, autóját a helyszínen megjavítjuk.

Ha bajba jutott, és gyors segítségre van szüksége, vagy bővebb információkat szeretne megtudni az autómentéssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!


A szakszerű kamionmentés fontosságáról bővebben


Az utakon nemcsak a személygépkocsik robbanhatnak le, vagy borulhatnak be az árokba, esetleg csúszhatnak meg a jegesedés miatt, hanem a kamionok is. Mivel ezek a járművek hatalmas tömeggel rendelkeznek, a mentésüket nem lehet akárhogyan, akármilyen eszközökkel megkezdeni. A kamionmentést csakis szakszerű eszközökkel, szakemberek közreműködésével lehet végrehajtani, ugyanis ellenkező esetben komoly fennakadásokkal, személyi sérüléssel is lehet számolni!

A szakszerű kamionmentés során sem az embereket, sem a járművet nem érheti sérülés, ugyanis a szakemberek, miután megérkeztek a helyszínre, megfelelően előkészítik a terepet, így minden a megfelelő ütemben haladhat, komoly veszélyforrások nélkül. Nemcsak gondolkodni, tervezni kell a szakszerű mentés során, hanem olyan eszközöket, berendezéseket alkalmazni, amelyek könnyedén képesek megmozgatni a magatehetetlen, nagy tömegű járműveket. Ezek speciális eszközök, amelyek rendeltetésszerű, biztonságos használatát csakis a szakemberek képesek végrehajtani.

Mivel kamionmentés idején általában kisebb-nagyobb forgalmi fennakadással is lehet számolni, a mentés ideje is fontos tényező. Egy rutinos szakembernek semmi sem jelenthet kihívást, rövid időn belül képes a szállító járműre helyezni a kamiont, így a közelben lévőknek nem kell hosszú ideig kompromisszumot kötniük a kialakult kellemetlen helyzettel.

Egy igazi szakembernek semmi sem jelenthet kihívást, ha a kamionmentésről van szó. Mindenre fel van készülve, így a helyszínre érkezve azonnal tudni fogja, hogy miként kezdje el a jármű mentését. Ezzel mi sem vagyunk másképp, így, ha bennünket választ, garantáljuk a szakszerű kamionmentést. E téren több éves tapasztalattal rendelkezünk, így bármilyen helyzetet rutinosan, felkészülten kezelünk az erre alkalmas eszközökkel. Mi rövid időn belül kihúzzuk a bajból, ehhez pedig csak az elérhetőségünknek kell a közelében lennie.

Ha előzetesen kérdései lennének szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Lerobbant, árokba borult? Bízza ránk a kamionmentést!


Ahogyan a személygépjárművekkel, úgy a kamionokkal is előfordulhat, hogy útjuk során meghibásodnak, vagy közúti baleset éri őket, és emiatt teljesen használhatatlanná válnak. Ilyenkor ahhoz, hogy a jármű szerelőhöz kerüljön, el kell vitetni a helyszínről, azonban értelemszerűen ezt nem lehet akárhogyan kivitelezni, hiszen a személygépjárművekhez képest jóval nagyobb tömeggel rendelkeznek, aminek a megemeléséhez és a mozgatásához speciális eszközökre van szükség. Ha Ön szeretne felkészülni a váratlan helyzetekre, jegyezze fel elérhetőségeinket, és bízza ránk a kamionmentést!

Szakembereinkkel minden helyzetre fel vagyunk készülve, így nem jelenthet problémát az sem, ha egy mély árokból kell kiemelni a járművet a kamionmentés során. Ehhez korszerű eszközöket és berendezéseket alkalmazunk, amelyek lehetővé teszik, hogy a legnagyobb tömeggel rendelkező járműveket is egyszerűen és könnyedén menthessük, majd javításra szállíthassuk. A kamionmentés során semmilyen körülmény nem gátolhat bennünket. Ez azt jelenti, hogy a legnagyobb esőzések, havazások közepette is azon vagyunk, hogy minél hamarabb segítséget nyújthassunk a bajba jutott kamionosoknak.

Ha szükséges, a kamionmentés után is a rendelkezésére állunk, ugyanis szervizszolgáltatást is biztosítunk a bajba jutott sofőröknek. A mentés mellett azért tartjuk fontosnak ezt a szolgáltatást, mert így jelentősen lerövidülhet a jármű javíttatásának ideje, így nem kell hosszú ideig nélkülözni a munkavégzéshez szükséges kamiont. Áraink ebben az esetben is kedvezőek, tehát minden esetben érdemes hozzánk fordulni!

Mi bárhol, bármikor a segítségére sietünk! Tapasztalja meg Ön is kamionmentési szolgáltatásunk ügyfélközpontúságát és rugalmasságát, ezért hívjon bennünket, ha bekövetkezik a baj! Ha további kérdései lennének szolgáltatásunkkal kapcsolatban, abban az esetben is bátran keressen bennünket elérhetőségeinken, ahol mindenre választ kaphat kollégáinktól, legyen szó magáról a mentésről, vagy a szervizszolgáltatásról!

Munkánk során készült képek!

Így készültem


Plants: image 1 0f 14 thumb Plants: image 2 0f 14 thumb Plants: image 3 0f 14 thumb Plants: image 4 0f 14 thumb Plants: image 5 0f 14 thumb Plants: image 6 0f 14 thumb Plants: image 7 0f 14 thumb Plants: image 8 0f 14 thumb Plants: image 9 0f 14 thumb Plants: image 10 0f 14 thumb Plants: image 11 0f 14 thumb Plants: image 12 0f 14 thumb Plants: image 13 0f 14 thumb Plants: image 14 0f 14 thumb

Előtte - utána


Plants: image 1 0f 2 thumb Plants: image 2 0f 2 thumb

Akiken segítettem ( mentések )


Plants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumbPlants: image 1 0f 4 thumb