A kiválasztott nyelv:  Magyar

Műhelyünk

Javítassa velünk teher és személygépjárművét!

Teher és személygépjárművek javítása

kamion szerviz

A kamionmentéshez szorosan kapcsolódóan cégünk rendelkezik javító műhellyel is, mely fedett, fűtött, kultúrált környezetet biztosít a szükséges munkálatok elvégzéséhez.

Korrekt árak mellett vállalunk rövid határidővel kiváló munkát, mely kivitelezésében szakembereink és műhelyünk mérete nyújt kellő támogatást. Párhuzamosan több gépjárműn is tudunk dolgozni, így csökkentve az ügyfeleink esetleges várakozási idejét.

Amennyiben a javítás igényli a huzamosabb időtartamot, melyet napokban vagy hetekben mérhetünk, úgy a javítás idejére örzött parkolót biztosítunk ügyfeleinknek.

Helyszini szervizelés esetén szervizautóink a műhelyből indulnak és térnek is vissza.

Kamion Műhely

Telephelyünkön intézünk minden típusú gépjármű műszaki vizsgáztatását is!

Műhely

Az apróbb szépészeti javításoktól a legbonyolultabb feladatokig, mindennel képesek vagyunk megbírkózni. Amennyiben rugalmas, korrekt szolgáltatást keres, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Külföldön történő helyszini javítást is vállalunk, illetve nyitottak vagyunk meglévő teherautó flottájának támogatására is!

Amennyiben az alábbi kulcsszavakra keresett hozzánk vezető útja során, minden bizonnyal megtalálta a megfelelő cége igényei kielégítésére: kamionmentés, kamion javítás, teherautó szerviz, teherautó vizsgáztatás, kamion vizsgáztatás, autómentés, műszaki mentés, helyszini javításA tavaszi időszakban is aktív a teherautó szervizünk

A teherautó szervizünkben megnő a forgalom, amikor véget ér a tél. A mentett és a karbantartásra váró járművek egyaránt utat találnak a műhelyünkbe.

A téli közlekedéshez nem kevés rutin szükséges, sokan nem is érzik magukat biztonságban a volán mögött vagy inkább el sem indulnak. Amint megérkezik a tavasz és a hótakaró eltűnik az utakról, a jégpáncél pedig elolvad, sokan felbátorodnak. Ez az egyik oka annak, hogy tavasszal annyival több a baleset.

Tavasszal közel ugyanannyi incidens történik, mint télen?

Az általános problémának számító, túl nagy sebesség ilyenkor fokozottan jelen van. Az autósok könnyen felbátorodnak, mert már magabiztosabbnak érzik magukat a hó nélküli utakon. A gyorsabb autók kiélezettebb helyzeteket eredményeznek, amik könnyen vezethetnek karambolhoz vagy akár árokba boruláshoz.

A sofőrök nemcsak gyorsabban hajtanak, de megnő a közlekedők száma is. Megjelennek a motorosok, biciklisek, robogóval közlekedők is. A sofőröknek a hóra ugyan nem, de egyéb tényezőkre jobban kell ügyelni.

Az utakat a tél időjárás képes megrongálni, újabb kátyúk, repedések keletkezhetnek az utak felszínén. A tavaszi, megnövekedett csapadékmennyiség következtében a pocsolyák el tudják fedni ezeket a kátyúkat. A gyanútlan sofőr belehajt és máris kész a defekt, amin rosszabb esetben már csak egy autómentő tud segíteni. A defekt következtében a gumik, a felnik vagy akár a felfüggesztés is szenvedhet sérülést.

Az állatok is felélénkülnek és megnőhet a vadgázolások száma, aminek általában a jármű is elszenvedője. A lökhárítón és a karosszérián is nyomot hagyhat egy ilyen baleset, rosszabb esetben a jármű az árokban köthet ki vagy fának mehet a hirtelen bekövetkező esemény miatt.

Amennyiben a járművéhez szerelőre van szüksége, keressen minket bizalommal! A teherautók és kamionok javítását, karbantartását, de akár műszaki vizsgáztatása is egy helyszínen el tudjuk végezni. Hála a hiánytalan eszközparkunknak és a felkészült kollégákból álló csapatunknak, egyetlen tehergépkocsit sem kell hibásan szélnek eresztenünk.kamion szerviz

Kamion mentés: mit csináljon, amíg megérkezik a segítség?

Csapatunk minden hívás után igyekszik mielőbb a helyszínre érni és megkezdeni a kamionmentést. De nézzük, mi a teendő addig, amíg a mentésre várakozik! 

A kamionmentés mindenképp szakembert és speciális eszközöket igénylő feladat, ez egyértelmű. Viszont amikor egy kamion akad el, rendkívül fontos tényező az idő is, hiszen egyrészt nem ritka, hogy hatalmas fennakadást okoz a forgalomban, másrészt a rakománynak is időben célba kell érnie. Cégünk célja, hogy mielőbb gondoskodjunk a kamionmentésről, azonban érdemes tisztában lenni azzal is, hogy mi a teendő, amíg a mentő csapat a helyszínre érkezik

Első a biztonság! 

Minden esetben az a legfontosabb, hogy a járműben tartózkodók és a többi közlekedő biztonságban legyen. A legjobb, ha sikerül olyan helyen megállni, ahol nem veszélyezteti ezzel a közlekedést, például egy autópálya pihenőben. Itt a kamionban tartózkodók is biztonságban megvárhatják, amíg megérkezik a segítség, és a többi közlekedőre sem jelent veszélyt az út szélén veszteglő jármű. 

Sajnos vannak olyan helyzetek, amikor a legközelebbi pihenőig sem sikerül ellavírozni, ilyenkor amennyire lehet, le kell húzódni az út szélére, autópálya esetén a leállósávbaA figyelmeztető háromszöget legalább 100 méterre a jármű mögött kell elhelyezni, hogy a többi közlekedő időben észlelje a veszélyt és legyen ideje felkészülni rá. 

Autópályán nem szabad a járműben várakozni, a legbiztonságosabb a szalag mögött, a járműtől megfelelő távolságra helyezkedni. Városi környezetben általában biztonságosabb a járműben maradni. 

Második lépés: hívjon segítséget! 

Miután mindenki biztonságban van, mielőbb segítséget kell hívni. Szükség esetén a megfelelő hatóságok értesítéséről is gondoskodni kell, illetve mindenképp szükség lesz megbízható kamionmentőre is.

Csapatunk fő tevékenységbe a kamionmentés, valamint a kamion szerviz. A hívást követően igyekszünk azonnal útnak indulni és mielőbb megkezdeni a mentést. Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunkat, ne habozzon, hívjon minket bizalommal! kamion szerviz

Teherautó szerviz: biztosítjuk a gépjárművek hatékony működését

Teherautó szervizünk biztosítja az Ön gépjárműveinek hatékony működését is, és hozzájárul a vállalkozása sikeres működéséhez!

A teherautók végzik az áruk szállítását, és így közvetve az üzletmenet zavartalan működéséhez is hozzájárulnak. Azonban ahhoz, hogy ezek a járművek mindig megbízhatóan teljesítsenek, rendszeres karbantartásra és szervizelésre van szükség, így pedig még a teherautó élettartama is megnövelhető, ami költségcsökkentési szempontból előnyös, mi több, az utazás is biztonságosabb lesz.

A rendszeres szervizelés és karbantartás célja, hogy a hibák időben felismerhetőek legyenek, és a javítás megelőzze a nagyobb hibák kialakulását, azaz mondhatjuk, hogy a megelőzést szolgálja. Persze így is előfordulhatnak sérülések, vagy más hibák, ám teherautó szervizünkben ezek is kijavíthatóak.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége teherautó szervizünkkel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízni bennünket járműve karbantartásával és javításával, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!teherautó szerviz

Kamionszervizünk szolgáltatásai

A kamionszervizek számos fontos feladatot látnak el az áruszállító járművek karbantartása és javítása terén.

Kamionszervizünk egyik legfontosabb feladata a járművek rendszeres karbantartása és szervizelése, ami elengedhetetlen a biztonságos működés és a hosszú élettartam érdekében. Gondoskodunk az olaj- és szűrőcseréről, a fékek, a futómű és a motor ellenőrzéséről, a gumiabroncsok állapotának felméréséről, valamint a kamion elektromos rendszerének és kipufogórendszerének vizsgálatáról.

Emellett a javításokat is vállaljuk meghibásodás vagy baleset után, legyen szó motorhibáról, elektromos problémákról vagy bármilyen más technikai hibáról, de a karosszéria, a futómű és az alváz sérüléseivel kapcsolatban is számíthat a segítségünkre. Válaszon bennünket, ha megbízható kamionszervizt keres, és garantáltan nem fogja megbánni a döntését!

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége kamionszervizünk szolgáltatásaival kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!kamion szerviz szolgáltatás

Kamionjavítás bárhol, bármikor!

A kamionjavítás többnyire a leállósávban vagy a pihenőben történik, ám akadnak olyan esetek is, amikor ez nem lehetséges - ilyenkor jövünk mi!

A kisebb műszaki hibák viszonylag könnyen elháríthatóak egy pihenő során is, és ilyenkor a sofőrnek még csak segítségre sincs mindig szüksége, ám sajnos előfordulnak súlyosabb problémák is, nem is beszélve a balesetekről, amelyek képesek akár mozgásképtelenné is tenni a járműveket.

Akár segítségre van szüksége, akár olyan hibával kellett szembesülnie, amit egy gyors javítással nem tud megoldani, cégünkre számíthat! A kamion javítását a helyszínen is elvégezzük - ha ez lehetséges -, de a komolyabb hibákkal, illetve sérülésekkel is elbánunk jól felszerelt műhelyünkben, ahová el tudjuk szállítani a járművet speciális kamionmentőnk segítségével.

Amennyiben bővebb információra lenne szüksége a kamionjavítás lehetőségeivel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!kamion javítása

Kamionjavítás? Bízza ránk!

kamionjavítás egyrészt a legtöbb esetben sürgős, másrészt szakértelemre is szükség van hozzá, ezért nem mindegy, hogy kire bízzuk.

kamionjavításra a legtöbbször az út szélén állva kerül sor, ám ez veszélyes; láthatjuk szinte minden nap a hírekben, hogy milyen balesetek történnek az autópályákon. Éppen ezért - amikor csak lehet - egy műhely a legalkalmasabb helyszín a kamionok javítására, bár előfordul, hogy a kisebb munkák elvégzése miatt a kamion szállítását mégis mellőzik, és egy biztonságos pihenőhelyen kerül sor a munka elvégzésére.

Amennyiben olyan vállalkozást keres amelyre nyugodtan rábízhatja a kamion javítását, érdemes Önnek is bennünket választania! Cégünk a kamion mentését, helyszíni javítását és a műhelyünkben történő javítást is vállalja, Önnek csupán hívnia kell bennünket!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a kamionjavítással kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni cégünknek, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!kamion javítása

Szeretne megbízható szakembereket találni a kamionszállításhoz?

A legtöbb szállítmányozással foglalkozó cégnek nagyon fontos, hogy hosszú távon találjon olyan partnereket, akiket hívhat, ha valamilyen probléma merülne fel a munkához használt járművekkel kapcsolatban. Legyen szó szervizelésről, mentésről, kamionszállításról, e téren szükség van hosszú távon megbízható szakemberekre. Ha az Ön cége is szállítmányozással foglalkozik, és nem talált még megfelelő embereket, ránk számíthat a kamionszállításban!

Fontosnak tartjuk, hogy a bennünket felkereső ügyfelek akár hosszú távon is számíthassanak ránk, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy folyamatosan magas színvonalú szolgáltatást biztosítsunk. A kamionszállításhoz használt eszközparkunkkal rendszeresen foglalkozunk és olyan szakemberekkel dolgozunk együtt, akiknek kellő tapasztalatuk van mind a járművekkel, mind a szállítással kapcsolatban.

Amennyiben bővebb információkra lenne szüksége a kamionszállításról, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!kamionszállítás

Kamionjavításhoz válasszon mindig szakembert!

A kamionok hatalmas, több tonnás járművek, amelyek képesek hihetetlen mennyiségű árut szállítani konténerszámra, egészen nagy utat megtéve, akár több országgal messzebb elhelyezkedő célállomásokra is. A teher cipelése mellett a legkülönbözőbb természeti viszontagságoknak is ellen kell állniuk, a legnagyobb biztonságot kell nyújtaniuk a sofőrnek és a rakománynak egyaránt, mind a jeges, hóval tarkított utakon, mind az elviselhetetlen hőségben lévőnél, ahol szinte már megolvad az aszfalt.

Megterhelő ez járműnek és sofőrnek egyaránt, így aztán aki kamionsofőr szeretne lenni, jó, ha előre felkészül arra, hogy nem mindig lesz egyszerű feladata, sem a vezetés, sem a kamion javítása során. Vezetéséhez „C” kategóriájú vezetői engedélyre van szükség, ami tehergépkocsira szól, ez egy nemzetközi kategória, ami az autóbusz és a trolibusz kivételével a 3500 kilogramm megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó gépkocsi, valamint az ilyen gépkocsiból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvényt foglalja magába. Aki pedig nem csak a könnyű pótkocsival rendelkezőekhez, hanem a nehézhez is szeretne vezetői engedélyt, annak le kell tennie az „E” kategóriás vizsgát is a „C” mellé.

A legnagyobb járművekkel is történik baj, viszont a kamion javítása nem hétköznapi feladat! A legtöbb műhelybe a mérete miatt nem, vagy nehezen fér be, emeléséhez is sokkal nagyobb erejű berendezésekre van szükség. Fontos, hogy erre specializálódott szakember végezze a javítást, hiszen a szállítani kívánt áru értéke akár több millió forint értékű is lehet, így a legapróbb hiba is komoly következményekkel járhat.

Ha Ön is megbízható kamionjavítást szeretne, válassza cégünk szolgáltatásait! Tisztában vagyunk vele, hogy számos cég foglalkozik külföldi szállítással is, így ha országhatáron túl szorul helyszíni segítségre, mi ott is vállaljuk a kamionjavítást! Műhelyünk méretbeli adottságainak köszönhetően akár több kamion javítását is egyszerre tudjuk végezni, így sokkal kevesebbet kell várnia. Kérdéseivel keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!kamion javítása

Kamionmentésben sokoldalú segítséget nyújtunk!

A kamionokat fuvarozásra, áruszállításra használják, méretükből adódóan nagy mennyiségű árut visznek egyik pontból a másikba. Nem ritka, hogy két pont között több ezer kilométer vagy több ország is fekszik. A sofőrök és a járművek egyaránt nagy kihívás előtt állnak minden egyes út alkalmával. Ezért fontos, hogy felkészülten vágjanak neki a sok ezer kilométernek, a sofőr kipihent legyen, a kamion pedig műszaki szempontból kifogástalan. Ám természetesen az élet hozta fordulatokra sosem lehet maradéktalanul felkészülni, mindig tartogat meglepetéseket. Ezek a meglepetések sokszor tudnak kellemetlenek lenni, különösen, ha karambol, műszaki hiba vagy ítéletidő formájában érkeznek.

A bajba jutott járműveknek sokszor nemcsak azért van szükségük kamionmentésre, hogy kihúzzák őket a csávából, de azért is, hogy az általuk szállított árut meg tudják menteni. Egy jól szervezett kamionmentés során még az is megoldható, hogy a sofőr rövid időn belül folytathassa az útját és az áru csak minimális késéssel tudjon célba érni.

Forduljon bizalommal cégünkhöz, ha út közben váratlan gondok adódtak a járművével és sürgős kamionmentésre van szüksége, mert mi mindent megteszünk, hogy a kamiont és a rakományát is megmentsük! A sikeres kamionmentéshez megbízható, saját kamionmentővel rendelkezünk, ami jól felszerelt gépjármű a hasonló esetek megoldására. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk minden ügyfelünknek, ami azt jelenti, hogy nemcsak a kamiont tudjuk kimenteni, de gondoskodunk annak javításáról, valamint az áru átrakodásáról is. Saját szerviz műhellyel rendelkezünk, ahol minden feltétel adott az azonnali szereléshez. Ha lehetőség van rá, a hibák mértékétől függően, akár pár órán belül tovább indulhat a kamion. Ha a baj komolyabb, akkor is segítünk, hogy a legjobb megoldást találjuk meg az áruszállítás folytatásához.

Rugalmasan állunk a kamionmentéshez, bármikor elérhetőek vagyunk, ha szükség van ránk, indulunk és mentünk! Vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha járművével bajba kerül, és keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén kamionmentéshez!kamionmentés

Miért hívjon megfelelő szakembert a kamionmentéshez?

Ahogy a személygépkocsikra, úgy a kamionokra is számtalan veszély leselkedik az utakon, amelyek jelentős része sajnos kivédhetetlen. A rossz útviszonyok, a szélsőséges időjárás, a figyelmetlenség mind-mind balesetet okozhatnak, de műszaki hiba is közrejátszhat a kellemetlen szituációban. Bármi miatt is következik be a szerencsétlenség, biztosan szükség lesz kamionmentésre. És miért bízzuk szakemberre a kamionmentést?

Amikor valamilyen kellemetlen helyzet adódik a robosztus járművekkel, természetes, hogy az ember hirtelen azt sem tudja, hogy hogyan mentse a szituációt. Az érintettek nem igazán tudják uralni a kialakult helyzetet, mivel teljesen érthető, hogy pánikhangulat lesz úrrá rajtuk, így igazából ilyenkor a logikus gondolkodás is problémát jelent. Egy több éve kamionmentéssel foglalkozó szakember ezzel szemben tökéletesen tudja uralni a kialakult helyzetet, így képes azt logikusan, kellő nyugodtsággal kezelni. Mivel számtalan esettel találkozott munkája során, semmilyen szituáció nem hozhatja őt zavarba, azonnal tudni fogja, hogy mi a teendő, még a legszélsőségesebb helyzetekben is.

A kamionmentést végző szakember nemcsak lélekben felkészült, hanem a munkaeszközeit illetően is. A mentés során hatalmas tömegeket szükséges megmozgatni úgy, hogy ne történjen baleset, ehhez pedig alkalmasak a szakember által biztosított eszközök, berendezések. Ezeknek a rendeltetésszerű használata és a szakember felkészültsége biztosítja, hogy veszélyes helyzetek nélkül kerüljön elszállításra a jármű.

Tény, hogy egy bajba jutott kamionosnak minden perc számít. A kamionmentést végző szakember a rutinnak köszönhetően rövid időn belül képes megoldani a kellemetlen szituációt, így a bajba jutottaknak nem kell sokáig kompromisszumot kötniük a kialakult helyzettel.

Ha szeretne felkészülni a váratlan helyzetekre, és olyan szakemberekre bízná magát, akik megfelelő felkészültséggel, eszközökkel rendelkeznek, jegyezze fel elérhetőségeinket! Ha bajban van, ránk számíthat a kamionmentéssel kapcsolatban. Amennyiben előzetesen bővebb információkat szeretne megtudni szolgáltatásunkról, vegye fel velünk a kapcsolatot!kamionmentés

Lefulladt kamionjával? Gyors segítség nonstop szolgáltatással!

Megbízható kamionmentés műszaki hiba esetén is!

Kamiont vezetni sokkal több kihívással jár, mint személyautóval közlekedni. A kamion nagyméretű jármű, amit megfontoltan kell irányítani. Ha történik vele valamilyen probléma, több helyet foglal el az út mentén, és habár jól látható, mégis sokszor okoz balesetet, ha az út mentén vesztegel.

Bármikor van szüksége kamionmentésre, hívjon minket bizalommal, ha a lehető legkevesebb időt szeretne tölteni az út mentén. Váratlan műszaki hiba lépett fel, és a kamion egyszerre leállt? Nem indul, így Ön sem tovább haladni? Egyre több időt veszít, ami pénzkiesést és csúszást is jelent a szállítási határidőben? Mentse, ami menthető a mi segítségünkkel!

Cégünk már nagy tapasztalatokkal rendelkezik kamionmentésben. Nem számít, hogy műszaki hiba, baleset, vagy defekt az oka, hogy nem tud tovább hajtani. Amilyen gyorsan csak lehet, kiérkezünk a helyszínre, és igény szerint a saját javítóműhelyünkbe szállítjuk a műszaki hibás kamiont. Itt megkeressük és kijavítjuk a problémát, hogy Ön minél gyorsabban tovább indulhasson.

Ha megbízható kamionmentésre van szüksége, hívjon minket elérhetőségeinken bármikor!Lefulladt kamionjával? Gyors segítség nonstop szolgáltatással!

Lefulladt kamionjával? Gyors segítség nonstop szolgáltatással!

Ahogy a személygépjárművek esetében, úgy a kamionokkal is előfordulhatnak problémák útközben, ami még kellemetlenebb szituációkat teremthet, hiszen egyedül, speciális eszközök nélkül igazi kihívás egy robosztos gépjárművet elvontatni. Ha szeretne felkészülni a váratlan helyzetekre, jegyezze fel elérhetőségeinket, és keressen minket bizalommal bármikor, amikor baj van, hiszen 0-24 elérhetőek vagyunk!

Nonstop kamionmentés szolgáltatásunkkal a legfőbb célunk, hogy az év bármelyik napján és órájában segítő kezet nyújthassunk a bajba jutott ügyfeleknek, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy a baj mindig váratlanul érkezik, ezért mi is ehhez igazodunk. Kamionmentés szolgáltatásunk, amellett, hogy nonstop elérhető, megbízható és gyors, telefonhívását követően a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érkezünk, ahol megfelelő felszereléssel, nagy szakértelemmel végezzük teendőinket, hogy Ön minél előbb útnak indulhasson!

Kamionmentés 0-24 - keressen minket bizalommal, bárhol, bármikor!Lefulladt kamionjával? Gyors segítség nonstop szolgáltatással!


Kamionszállítás profikkal? Jó helyen jár!

Vannak olyan helyzetek, amikor egy kamion szállításra szorul, legyen szó balesetről, vagy műszaki problémáról. Ahhoz, hogy ez megvalósíthatóvá váljon, profi szakemberekre van szükség, akiknek megvannak az eszközeik a biztonságos kamionszállításhoz. Ha Ön is ilyen szakembereket, illetve vállalkozást keres, nem kell tovább kutatnia, hiszen jó helyen jár!

A kamionszállítás terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, ennek köszönhetően minden váratlan helyzetre fel vagyunk készülve, így semmilyen szituáció sem jelenthet kihívást számunkra. Mivel vállalkozásunknak fontosak az ügyfelek, és mindig a maximalizmusra törekszünk, folyamatosan fejlesztjük kamionszállítási eszközparkunkat annak érdekében, hogy minél gyorsabb és hatékonyabb segítséget nyújthassunk a bajban. Sem a szituáció, sem a kamion típusa nem számít; bármilyen helyzetben számíthat ránk!

Kamionszállítási szolgáltatásunkat pénztárcabarát árakon kínáljuk, így bárki számára elérhetővé válik a speciális segítség! Ha baj van, forduljon hozzánk bizalommal!

Kamionszállítás profikkal? Jó helyen jár!


Kamionszállítás műszaki mentés esetén

Egy kamion igen nagy súlyú és méretű jármű, ennél fogva, ha valami baj éri, nincs arra mód, hogy egyszerűen elvontassák, pedig valahogyan ennél a járműnél is meg kell oldani a műszaki mentést. A megfelelő járművek és eszközök bevetésével a kamionszállítás sem jelenthet akadályt!

Keressen fel minket bizalommal, ha bármikor kamionszállításra van szüksége, és vegye igénybe minden időben megbízható és maximálisan színvonalas szolgáltatásainkat! Ránk valóban bármikor számíthat, hiszen a nap 24 órájában elérhetőek vagyunk!

Az utakon bármi megtörténhet, a jármű bármikor meglepheti sofőrjét és felmondhatja a szolgálatot, de egy szerencsétlen véletlen is megállásra kényszerítheti a kamiont. A mozgásképtelenné vált járművet kamionszállítás segítségével azonban rövid időn belül biztonságos helyre tudjuk szállítani, ahol megkezdődhet az állapotfelmérés és a kárfelszámolás. Műszaki mentés esetén tehát forduljon hozzánk bizalommal, és engedje át nekünk a kamionszállítást!

Bármikor elérhet minket, és igénybe veheti kamionszállítással kapcsolatos szolgáltatásainkat, keressen minket bizalommal!

Kamionszállítás műszaki mentés esetén


Ha gyors segítség kell: kamion javítás a helyszínen!

Sajnos minden járművel előfordulhatnak műszaki hibák. Ezek nagyon sokfélék lehetnek, kisebbek, nagyobbak, vannak olyanok, amelyek nem igényelnek sürgős beavatkozást, de előfordul olyan is, ami viszont azonnali szervizt igényel. Azonban egy kamion esetén nem mindig van lehetőség a közelben gyorsan szervizt találni, ami ráadásul rövid határidővel el is végzi a szükséges tennivalókat. Cégünk ilyenkor siet az Ön segítségére, és a helyszínen elvégzi a kamion javítást!

Természetesen nem mindig jelenthet megoldást a kamion javítás, de amit lehet, azt szakértő munkatársaink megjavítják. Ha nagyobb hibával állunk szemben, ami azonnal nem oldható meg, akkor pedig a kamiont szervizünkbe szállítva, rövid határidővel oldjuk meg a problémát. Törekszünk arra, hogy a kamion a lehető legkevesebb ideig legyen üzemképtelen, ehhez modern eszközökkel és nagy tapasztalattal bíró munkatársakkal állunk rendelkezésére.

Forduljon hozzánk bizalommal kamion javítással kapcsolatban! Legyen szó akár kisebb, akár nagyobb hibáról, ránk számíthat!

Ha gyors segítség kell: kamion javítás a helyszínen!


Kamionszervizt keres? Számíthat ránk!

Minden jármű szervizelésénél fontos az időtényező, azonban van, amikor kiemelt jelentősége van a gyorsaságnak. Ide tartozik a kamionszervizelés is.

Az, hogy milyen gyors a kamionszerviz, sajnos sok mindent befolyásol. Egy egyszerű személyautó nélkülözhető néhány napra, hiszen annak alternatívája a tömegközlekedés, azonban a kamionnak nem. Amíg a kamion szervizben van, értelemszerűen nem tudunk vele új fuvart indítani, ami jelentős bevételkiesés a cégnek. Egy kamion helyettesítése pedig nem egyszerű feladat. Cégünk fő tevékenysége a kamionmentés, azonban otthon vagyunk a kamion szervizelésében is! Célunk, hogy mindig a lehető legrövidebb időn belül kijavítsuk a hibát, hogy a jármű újra munkába állhasson, és mielőbb behozhassa a lemaradást. Tapasztalt szakembereink minden problémára tudják a jó megoldást, melynek kivitelezését pedig profi, modern eszközparkkal biztosítjuk.

Olyan kamionszervizt keres, ahol törekednek a gyorsaságra? Minket keres! Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Kamionszervizt keres? Számíthat ránk!


Teherautó szerviz elhivatott szakemberekkel

A megbízható, jó szakemberre abban az esetben is szükség van, ha kamionok vagy teherautók szorulnak műszaki mentésre. Cégünk ilyen esetekben nyújt minden gépjármű tulajdonosnak megbízható és magas szintű szolgáltatásokat. Keressen minket bizalommal, ha teherautó szervizre van szüksége!

A teherautó szervizt a lerobbant, balesetet szenvedett, defektet kapott járművek helyszíni mentésének részeként akár helyben is elvégezzük, ha ahhoz minden körülmény adott. A lehetőségeket felmérve olyan döntést hozunk, ami a jármű sikeres javításának szempontjából a legelőnyösebb. Szakembereink tapasztaltak, felkészültek, gép- és eszközparkunk kifogástalan, modern, teljeskörűen felszerelt. Semmi nem akadályozhatja meg a sikeres mentést és szervizt, ha minket választ.

Hívjon minket bizalommal bármikor, hiszen a nap minden órájában elérhetőek vagyunk! Kérje bátran segítségünket teherautó szervizhez, műszaki mentéshez, megadott elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk!

Teherautó szerviz elhivatott szakemberekkel