Gewählte Sprache:  DeutschBemutatkozásunk

Tisztelt Olvasó!

    Ezennel szeretném bemutatni Önnek a Top Rescue 24-et! Cégünk 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy tevékenységünkkel belföldi és nemzetközi viszonylatban a

  • balesetben sérült
  • műszaki hibás
  • egyéb okból mozgásképtelen

személygépkocsik, tehergépjárművek, kamionok, szerelvények, buszok műszaki mentésben nyújtson segítséget a bajba jutott Ügyfeleknek. Fő profilunk a balesetes kamionok, tehergépkocsik, buszok szakszerű mentése, melyekre fel vagyunk készülve a nap 24 órájában. Non-stop telefon ügyeletet tartunk.

   Cégünk rendelkezik :

  • 1 db. saját kamionmentővel (hidraulikus emelve vontató)
  • 1 db. Volvo FH16, 6*4 típusú
  • 1 db. saját platós autómentő

   Továbbá igény esetén rendelkezésre állnak, daruk, cserevontatók (akár pótkocsival) is. Ezen felül áruátrakodás céljára, csapatunk több személyt is tud biztosítani. Több éves tapasztalattal a hátunk mögött, bármilyen műszaki mentést, akár mások által megoldatlannak ítélt problémákat, teljes körűen, szakszerűen, magas színvonalon nyújtjuk Ügyfeleinknek! Számos céggel, külföldi érdekeltségű assistance szolgáltatóval, biztosítóval állunk szerződésben, amit a precíz, pontos munkánk és a megfizethető áraink miatt tudtunk létrehozni.

   Szervizünk 2 aknával, gépjármű emelővel és fékpaddal is ellátott. Telephelyünk a járművek tárolására is alkalmas. Több tehergépjármű esetében rendelkezünk gyári alkatrész kereső programmal. További beszerzéseinket márkakereskedőkön keresztül bonyolítjuk le. Alvázszám alapján teljes bizonyossággal találjuk meg a szükséges alkatrészeket (azok cikkszámát és szerkezeti rajzát). Ezek esetében különös figyelmet fordítunk arra, hogy a lehetőségekhez képest eredeti alkatrészeket használjunk a javítások során, mivel ezek elengedhetetlen feltételei a minőségi szolgáltatásnyújtásnak, hiszen a megbízhatóságot és a tartósságot a márkanév szavatolja.

   Természetesen az Ügyfél kérésére az utángyártott alkatrészek esetében is ugyanolyan körültekintő figyelemmel járunk el.

   Mobil szervizünk is mozgósítható a nap 24 órájában. A problémát akár a helyszínen is orvosoljuk, hogyha ezt a javításhoz szükséges feltételek megengedik.

   Vállalati stratégiánk alapja Ügyfeleink részére olyan teljeskörű szolgáltatás biztosítása, melynek középpontjában nem csupán a gépjárművek javítása, hanem azok üzemeltetésével kapcsolatos mindennemű probléma megoldása áll!

Reméljük cégünk elnyerte tetszését!
Tisztelettel:    Rácz Lajos

Ügyvezető Igazgató